24 uur per dag,
7 dagen in de week

Disclaimer

Algemeen
De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Spoedeisendepsychiatrieamsterdam is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Geen medisch advies
Spoedeisendepsychiatrieamsterdam kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

Externe links
Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan Spoedeisendepsychiatrieamsterdam worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Spoedeisendepsychiatrieamsterdam heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Copyright
De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik door de bezoeker. De overname van gegevens met als doel het aanleggen van adressenbestanden is niet toegestaan. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de op deze website beschikbaar gestelde informatie aan derden is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van Spoedeisendepsychiatrieamsterdam.

Foutmeldingen website
Als een webpagina, plaatje of e-mail adres het niet doet, dan willen we graag dat u dit probleem doorgeeft aan de webmaster van Spoedeisendepsychiatrieamsterdam (webmaster@arkin.nl). Ook voor andere technische problemen kunt u terecht op dit adres.

ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Spoedeisendepsychiatrieamsterdam - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin