Deel jouw ervaring

 
Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam
ziet de mens achter de stoornis

Cliënten

De Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam (SPA) biedt zorg aan mensen met acute psychiatrische problemen. Dit kan variëren van ernstige psychische problemen op sociaal gebied tot zeer ernstige geestelijke problematiek, al dan niet in combinatie met verslavingsproblematiek.

Direct hulp bij een crisis

Zit u in een crisissituatie, of is er iemand in uw omgeving die in een crisis dreigt te raken en wilt u deze kunnen helpen? Neem dan direct contact op met uw behandelaar. Bent u nog niet in behandeling? Neem dan contact op met uw huisarts. Indien deze niet te bereiken zijn, kunt u ook contact opnemen met de huisartsenpost op 088-00 30 600, de spoedeisende eerste hulp van een algemeen ziekenhuis of indien nodig de politie.

Bang dat iemand zelfmoord pleegt, of heeft u zelf die gedachten?

Stichting 113 Zelfmoordpreventie
Bel anoniem naar: 0900-0113
Lees  wat je kunt doen als je nu hulp nodig hebt: https://www.113.nl/ik-maak-me-zorgen-om-iemand-anders/nu-hulp-nodig. Hier kun je ook anoniem chatten met medewerkers van 113.

Veiligheidsplan zelfmoordpreventie

Denkt u dat iemand in uw omgeving kampt met zelfmoordneigingen? Dan bieden wij u hiervoor een veiligheidsplan. Dit veiligheidsplan helpt als geheugensteuntje voor wie last heeft van een noodsituatie. Het veiligheidsplan is hieronder in verschillende talen te downloaden .

Nederlands English Arabisch/
عربى
Deutsch  Farsi/
فارسی
Français
Grieks/
Ελληνικά
Polskie Português Russisch/
Pусский
Español Türk
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Spoedeisendepsychiatrieamsterdam - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin